De beste Duitse kunststof kozijnen en profielen tegen gewone prijzen.

Horren

Het regelmatig ventileren van slaapkamers en woonruimten is belangrijk voor een prettig woonklimaat. Vooral in de zomermaanden is het wenselijk ramen en deuren open te houden, onbekommerd ventileren is er echter niet bij wanneer muggen en andere insecten actief worden. Raamhorren bieden zeker uitkomst.

Voor elk type raam of deur biedt JK Kozijnen een oplossing met perfect afsluitende horren. Voor draaikiepramen, traditioneel openslaande ramen, uitzetramen, valramen of dakramen heeft JM Kozijnen verschillende oplossingen.

Raamhorren worden standaard voorzien van zeer sterk antracietgrijs horrengaas. Speciaal anti-pollengaas is een uitkomst voor mensen die last hebben van hooikoorts. Dit gaas houdt de pollen voor 100% tegen, waardoor hooikoortsklachten aanzienlijk verminderen.

Dankzij horren heeft u geen last van insecten en pollen en geniet u daarbij van een gezond en comfortabel leefklimaat in huis.

Inzet hor:

De inzethor is een speciale hor voor draai-kiepramen van kunststof, hout & aluminium. De hor klemt tussen uw kozijn door middel van metalen klemveren, u plaatst de inzethor van binnenuit binnen 1 minuut.

Met een handig greepje kunt u de hor uit het kozijn nemen, bijvoorbeeld om op te bergen of schoon te maken. Inzet rol hor is gelijk aan een inzethor, met als bijzonderheid dat u de mogelijkheid heeft om de hor te openen en te sluiten dat de hor verwijdert hoeft te worden.

Inzet plissé hor:

De plissé hor is favoriet voor alle deurtypes.  Dubbele plissé horen zijn een perfecte oplossing voor schuifpuien en openslaande deuren. De plissé hor is bijzonder gebruiksvriendelijk en werkt zonder veerspanning, waardoor zij in elke gewenste stand blijft staan. Het zwart geplisseerde gaas is enigszins zonwerend, zeer sterk en duidelijk zichtbaar. 

Vaste raam hor:

De vaste raamhor is een hor welke op of in het kozijn gemonteerd kan worden. De vaste raamhor is uitermate geschikt voor het naar binnen of naar buiten draaiende ramen. De vaste hor voor ramen kan binnenshuis De vaste raamhor is een hor welke op of in het kozijn gemonteerd kan worden. De vaste raamhor is uitermate geschikt voor naar binnen of naar buiten draaiende ramen.

De vaste hor voor ramen kan binnenshuis, maar ook aan de buitenkant van het raam worden gemonteerd. Daarnaast kan de montage met wervels in het kozijn of scharnierend op het kozijn.Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×