De beste Duitse kunststof kozijnen en profielen tegen gewone prijzen.

Beslag

Ramen

Voor raamkozijnen leveren wij beslag van Roto. De producten van Roto NT zijn van buiten niet zichtbaar. Het beslag verstoort dus niet het uiterlijk van de ramen. Elk afzonderlijk onderdeel van het modulair opgebouwde Roto NT systeem is perfect afgestemd op het geheel.

De producten van deze marktleider zijn gegarandeerd van veiligheid, bedieningsgemak en duurzaamheid. Daarom bieden wij dit beslag, in combinatie met onze kozijnen voor elk raam aan met een garantie van 10 jaar. Bekijk de folder van Roto NT Op verzoek leveren we ook het vernieuwde activPilot Comfort PADK vensterbeslag van Winkhaus.

Het is nu niet alleen draai- en kantelbaar, maar tevens (met een smalle, rondom lopende ventilatiespleet van maximaal 6 millimeter) parallel afstelbaar. Verse lucht kan binnenstromen, slagregen en barre weersomstandigheden blijven veilig buiten. Net als inbrekers, want het systeem is voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Deuren

Onze zorgvuldige selectie voor deurkozijnen heeft geleid tot een samenwerking met het vermaarde merk Fuhr. Dit Duitse kwaliteitsmerk levert veiligheidssystemen voor alle deuren die toegang geven tot appartementen, woningen of andere gebouwen.

De producten zijn inbraakwerend (SKG klasse 2) en kennen een lange levensduur dankzij de duurzame, robuuste materialen.

De rolbandscharnieren van Dr. Han HT-RN zijn veel minder opvallend dan de gebruikelijke scharnieren die bij kunststof deuren worden toegepast. Sterker nog, het zijn de smalste scharnieren in de markt.

Schuifpuien

# Kiep-schuifpui beslag van Siegenia PSK Het kiep-schuifpui beslag van Siegenia biedt naast een eenvoudige bediening, veel comfort en veiligheid.

# Hefschuifpui beslag van GU Dankzij het hefschuifpui beslag van GU opent u de pui met behulp van een simpel bedieningsmechanisme. U profiteert van variabele ventilatie en inbraakwering.

# Schuifpui beslag van Roto De schuifpui met beslag van Roto schuift u comfortabel en praktisch opzij. Het beslag met meerpunts vergrendeling ligt volledig verborgen.Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×