Rolluiken

Zowel binnen de zonweringslijn als het rolluiken-aanbod staan veiligheid, kwaliteit en comfort voorop. In samenspraak met klanten, vertegenwoordigers en wetenschappers willen wij het nuttige met het aangename combineren.

Een veilig gevoel met rolluiken van Alluma:

Met Alluma kiest u voor gemoedsrust. De rolluiken werken als goed hang- en sluitwerk. Voor jaren plezier met de lamellen van Alluma. De lamellen van Alluma zijn gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Ze zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen geruisloos hun werk.

In harmonie met uw huis met de fraai gevormde rolluiken van Alluma zijn verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren.

Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren is mogelijk.

 

 

 

 

 

Bedieningscomfort voor uw rolluiken:

Steeds meer mensen bedienen hun rolluiken elektrisch. Een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte Somfy elektromotor doet dan het werk. De Somfy afstandsbedieningen zijn ideaal om uw rolluiken op afstand te openen en te sluiten. Met één Somfy afstandsbediening bestuurt u één of meerdere rolluiken, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.

Bedieningscomfort met ruim zendbereik van twintig meter, dwars door twee betonnen muren.

Geen kans op ongewenste bediening dankzij een willekeurige zendcode met zestien miljoen combinaties.

Transparant rolluik voor beveiliging, afsluiting en isolatie.

Garantie:

Alluma geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens 5 jaar geldig.

EX 43 Safe rolluik

Gemoedsrust. De EX 43 Safe is de bodyguard van uw woning en werkt als goed hang- en sluitwerk.