Zonwering

Zonnescherm:

Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom het scherm dat het beste bij u past, van traditionele schermen van italiaans design, tot fraai op maat ontworpen en exclusieve schermen, alles is mogelijk zolang u maar kiest wat het beste bij u past.

Wij regelen de rest.

 Veranda zonwering:

Uiterst doeltreffende zonwering, zeer geschikt bij tropeisch tempraturen en ideal om de gewenste tempratuur te krijgen op uw terras.

Robuust en elegant maar tegelijkertijd stevig en zeer duurzaam.

U bepaalt zelf de warmte en lichtinval.

 

Markiezen:

Zonwering met de meest klassieke en sfeervolle uitstraling. Door de gesloten zijkanten bieden ze optimale bescherming.

 

 

Uitval schermen

Zeer eenvoudig te bedienen, handmatig of elektrisch. Uitvalschermen bieden een prijsgunstige oplossing voor uw woning of bedrijfspand. Geen vrije doorgang onder het scherm.

Prima oplossing voor particulieren, projecten en bedrijven.

 

Screens:

De Alluma screens bestaan uit vlak hangende zonwering voor het raam. De warmte wordt buiten gehouden. Het zicht naar buiten blijft behouden en overdag zijn de screens inkijk werend.

 

 

Terras schermen:

Het terras is een zeer belangrijk onderdeel van je onderneming. Om je gasten maximaal comfort te bieden en om de wind te beïnvloeden heeft Xterior een groot assortiment terrasschermen.

De terrasschermen worden in eigen fabriek in Nederland geproduceerd met als grote voordelen, hoge mate van flexibileit, korte levertijden, scherpe prijstelling en maatwerk is standaard.