De beste Duitse kunststof kozijnen en profielen tegen gewone prijzen.

Kunststof deuren

Kunststof deuren van JM kozijnen Zwijndrecht

Betaalbare kunststof deurpanelen:

Deurpanelen van JM kozijnen kunnen op verschillende manieren aan de wensen van de klant worden aangepast. U kunt een eigen ontwerp maken en die mee sturen in de offerte. (mits technisch mogelijk).
Je kan standaard deuren met glas en geisoleerde panelen nemen, maar er is ook meer bij JM kozijnen.....

Er zijn een 4 categorieƫn waar verschillende modellen onder vallen:
* Modern
* Klassiek
* Nostalgie
* Exclusief

Daarnaast heeft u de mogelijkheid bij JM kozijnen om bij bepaalde panelen te kiezen in wel of niet geheel vleugel overdekkend.

Wat is een vleugeloverdekkende voordeur?
De zogenaamde "vleugeloverdekkende" panelen of opdekpanelen komen tegemoet aan heel wat bezorgdheden die het klassieke inlegpaneel met zich meebrengt.
Anders dan het inlegpaneel worden deze vullingen niet gemonteerd zoals een ruit, maar worden deze stevig verlijmd op het oppervlak van de deurvleugel.

Hieruit ontstaan een aantal belangrijke voordelen:

* Aan de buitenzijde is enkel nog de deurkader zichtbaar. De profielen van de deurvleugel zijn volledig bedekt door de buitenplaat van de deurvulling.
* Door hun speciale montage zijn deze voordeuren ook volledig zelfdragend, wat wil zeggen dat deze nooit meer kunnen afzakken, wat met een klassieke constructie wel nog kan gebeuren.
* Het verwijderen van dit soort vullingen is niet meer mogelijk, tenzij in een industriƫle omgeving. Daardoor zijn deze panelen veiliger.
* De buitenplaat is ook 3 mm in plaats van 1,5m dik.
* Er is meer ruimte voor isolatie, wat de thermische prestaties ten goede komt.
* Het ganse oppervlak van de deurvulling is beschikbaar voor het ontwerp van het deurpaneel. Hierdoor zien de ontwerpen er robuuster en harmonieuzer uit.

Er zijn genoeg keuzes in deurpanelen bij JM kozijnen.Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×